Gratis verzending vanaf €50
Voor 16:00 besteld, vandaag verstuurd

Privacy Policy

Privacy policy

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van Mistervoetbal en daarmee ook Marrick ( Kvk nummer 81499477)

 

VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS DOOR Mistervoetbal

Bij Mistervoetbal waarderen we uw privacy ten zeerste en zorgen wij er voor dat uw persoonlijke gegevens altijd vertrouwelijk worden behandeld. De bescherming van uw persoonsgegevens zal daarom altijd in overeenstemming met de toepasselijke privacywetten worden behandeld.

In het gebruik van onze website en online platform of anderszins corresponderend met ons, stemt u in met onze verzameling, gebruik, openbaarmaking en internationale overdracht van alle persoonlijke gegevens die u kiest te verstrekken op de voorwaarden van deze privacyverklaring zoals hieronder uiteengezet.

U hebt te allen tijde het recht om bevestiging te verkrijgen van alle persoonsgegevens die wij van u hebben, de inhoud ervan te verifiëren of te verzoeken dat dergelijke gegevens worden bijgewerkt, beperkt of gewist, zoals hieronder wordt uiteengezet.

 

Dit privacy statement bevat:

Gebruik persoonsgegevens

Bewaring van uw gegevens

Opslag en bescherming van uw persoonsgegevens

Gegevensbescherming

Wijzigingen

Contactinformatie

 

 

Gebruik persoonsgegevens

Bij Mister voetbal en Marrick kunnen we verschillende soorten persoonsgegevens van u verwerken. Vanzelfsprekend gebeurt dit alleen met uw toestemming. Voor bepaalde onderdelen van onze website moet u een account aanmaken en zich registeren. Op basis van uw toestemming gebruiken wij hierna betalingsgegevens, e-mailadressen, naw-gegevens, factuuradres en telefoonnummer. Voor het afronden van een bestelling gebruiken wij ook uw gegevens. Wij mogen de bezorgdienst de benodigde informatie geven om uw order af te kunnen ronden. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw creditcardmaatschappij of uw bank.

 

Bewaring van uw gegevens

Uw gegevens worden niet langer gebruikt dan nodig is. Na beëindiging van uw overeenkomst met ons zullen uw gegevens zo snel mogelijk verwijdert worden. Uw gegevens worden alleen langer bewaard als dit voor administratieve doeleinden verplicht is.

 

Opslag en bescherming van uw persoonsgegevens

Om uw persoonsgegeven zo goed mogelijk en ten alle tijden te beschermen tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking hebben wij passende technische en organisatorische regels.

 

Gegevensbescherming

U bent bovendien altijd in staat om een klacht in te dienen bij de regulator. De toezichthouder van de privacywetgeving is de autoriteit persoonsgegevens. De contactgegevens van de Nederlandse autoriteit persoonsgegevens vindt u via de website www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

 

Wijzigingen

Deze privacyverklaring kan ten alle tijden worden veranderd

Mistervoetbal en Marrick kunnen uw persoonsgegevens gebruiken voor doeleinden die nog niet in deze privacyverklaring vermeld staan. Mochten er veranderingen volgen dan worden deze op de website vermeld.

 

Contactinformatie

Vanzelfsprekend kunt u vragen hebben over zowel ons beleid, verklaring als de persoonsgegevens die we van u gebruiken. U kunt contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens:

 

Marrick

 

Simon van Leeuwenstraat 3

5652SE

Eindhoven

06 83388951

[email protected]

 

 

Gratis verzending vanaf €50
Voor 16:00 besteld, vandaag verstuurd